-2. LİGDE SUNGURLU FIRTINASI ESİYOR

– SUNGURLU BELEDİYESPOR 6’DA 6 YAPTI
– Sungurlu Belediyespor Rakibinden Rövanşı Aldı : 3-2

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Ligi’nde Play-Of’a kalma mücadelesi veren temsilcimiz Sungurlu Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı, deplasmanda Zonguldak Hasad Gençlikspor’u 3-2’yle geçti.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 yenen ve play-off’ a kalma yolunda büyük başarı sergileyen Belediyespor Kulübü ligin ilk yarısında kendi sahasında 3-0 mağlup olduğu Zonguldak Hasad Gençlikspor’u deplasmanda 3-2’yle geçerek galibiyet serisini 6’ya çıkarttı.
Zonguldak Site Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya hızlı başlayan Sungurlu Belediyespor ilk seti 19-25, ikinci seti 11-25 aldı. Üçüncü sette toparlanan Zonguldak temsilcisi seti 25-23 alarak durumu 2-1’e getirdi. Oldukça çekişmeli geçen dördüncü seti de 28-26 alan Zonguldak temsilcisi setleri eşitlemeyi başardı.
Beşinci sette toparlanan Sungurlu Belediyespor seti 16-14 alarak sahadan 3-2 galip ayrılmayı başardı.
Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Belediyespor kulübü Başkanı Bahri Sezen ve çok sayıda hemşehrimiz, temsilcimizi yalnız bırakmadı.

SALON : Zonguldak Site Spor Salonu
HAKEMLER : Ertaç Bingöl, Öztürk Buluş
ZONGULDAK HASAD GENÇLİKSPOR : Ufuk, İbrahim, Zeynel, Mert, Ercan, Aytaç, Murat, Gökhan, S. Gökay, Gürhan, Umutcan, N. Görkem, Cihan
SUNGURLU BELESİYESPOR : Yasin, Emrah, B. Ezel, Salih, M. Enes, Yavuz, Bedirhan, Ahmet, Mustafa, Kemal, Bahadır, B. Berk, Yağız, Alperen